Zakelijk

Zakelijk

Of het nu om een bedrijfspand gaat of een school, een landbouwschuur of een sporthal, platte daken zijn -voor u als grootverbruiker- bijzonder geschikt om werk te maken de energietransitie. Elektriciteit wordt steeds belangrijker: we gaan van het gas af en onze auto’s rijden niet langer op benzine of diesel. Alles gaat straks op stroom en met zonnepanelen kunt u een groot deel zelf produceren. Voor bijvoorbeeld uw eigen verbruik en/of het terugleveren ervan.

EvertalSolar levert grootschalige zonne-energiesystemen (PV installaties), waarmee u straks gratis elektriciteit opwekt. Zo’n systeem bestaat uit een aantal componenten: een serie zonnepanelen (PV panelen), een aantal omvormers en een bekabeling naar uw meterkast.

EvertalSolar levert PV panelen en omvormers van verschillende merken, die één eigenschap gemeen hebben: het zijn stuk voor stuk A-merken van de allerbeste kwaliteit. Daarop is fabrieksgarantie van toepassing, die is vastgelegd in certificaten.

Hoe schaft u PV panelen aan?
Overweegt u een zonne-energiesysteem te laten installeren, dan komen wij bij u langs om uw situatie in kaart te brengen. Hoeveel elektriciteit verbruikt u? Hoeveel wilt u opwekken? Hoe draait de zon rondom uw pand, wat zijn de hellingen van uw daken? Wat is mogelijk op platte daken? Welke dakframes komen in aanmerking? Waar kunnen de omvormer(s) het beste worden geplaatst en hoe leggen we de bekabeling aan? Hoe en waar komen de dakdoorvoeren?

Wij meten de situatie op en doen u op basis van al deze gegevens een voorstel. Op basis hiervan kunt u zo efficiënt en effectief mogelijk uw eigen elektriciteit opwekken.

Waarom Evertal Solar?
– U mag rekenen op een degelijk advies.
– U krijgt producten van de allerbeste kwaliteit.
– Wij leggen het systeem in één keer aan.
– Is er storing, wat nauwelijks voorkomt, dan staan wij meteen voor u klaar.

Met een zonne-energiesysteem van EvertalSolar bent u klaar voor de toekomst, omdat u fossiele energie vervangt door duurzame energie. U bent straks verzekerd van gratis elektriciteit.
Wij leggen systemen aan van honderden, zelfs duizenden PV-panelen. Om uw investering terug te verdienen in een zo kort mogelijke periode, maakt u gebruik van verschillende fiscale faciliteiten en subsidies. Wij helpen u hierbij op weg.