Particulier

Particulier

Onder invloed van de energietransitie wordt elektriciteit steeds belangrijker in huis. We gaan thuis van het gas af en onze auto’s rijden niet langer op benzine of diesel. Alles gaat straks op stroom. Voor een groot deel kunt u die zelf door middel van zonnepanelen produceren. Zo bent u milieu vriendelijke energie aan het opwekken en houdt u het betaalbaar.

Evertal Solar levert zonne-energiesystemen (PV installaties), waarmee u straks gratis elektriciteit opwekt. Zo’n systeem bestaat uit een aantal componenten: een aantal zonnepanelen (PV panelen), een omvormer en een bekabeling naar uw meterkast.

Evertal Solar levert PV panelen en omvormers van verschillende merken, die één eigenschap gemeen hebben: het zijn stuk voor stuk A-merken van de allerbeste kwaliteit. Daarop is fabrieksgarantie van toepassing, die is vastgelegd in certificaten.

Hoe schaft u PV panelen aan?
Overweegt u over te stappen op zonne-energie, dan komen wij bij u thuis om uw situatie in kaart te brengen. Hoeveel elektriciteit verbruikt u? Hoeveel wilt u opwekken? Hoe draait de zon rondom uw huis, wat is de helling van uw dak? Is er plaats op een plat dak? Waar kan de omvormer het beste worden geplaatst en hoe leggen we de bekabeling aan? Hoe liggen de dakkapel en de dakdoorvoeren?

Wij meten de situatie op en doen u op basis van al deze gegevens een voorstel. Op basis hiervan kunt u zo efficiënt en effectief mogelijk uw eigen elektriciteit opwekken.

Waarom EvertalSolar?
– U mag rekenen op een degelijk advies.
– U krijgt producten van de allerbeste kwaliteit.
– Wij leggen het systeem in één keer aan.
– Is er storing, wat nauwelijks voorkomt, dan staan wij meteen voor u klaar.

Met een zonne-energiesysteem van EvertalSolar bent u klaar voor de toekomst, omdat u fossiele energie vervangt door duurzame energie. U bent straks verzekerd van gratis elektriciteit. Uw investering verdient u terug in een periode vanaf vijf jaar, zeker wanneer u uw BTW terugkrijgt en gebruik maakt van gemeentelijke subsidie en renteloze lening. Deze voordelen tikken echt aan; wij halen ze voor u binnen.